Magazin > VIP
36423 ogledov

POP TV se je odzval na Čeglajevo razkritje

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Čeglaj je namignil, da bi POP TV lahko zaradi njegovega razkritja zamenjal kandidata.

Blaž Kričej Režek | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič
Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj je razkril ime svojega naslednika, informacijo, ki jo POP TV še vedno skriva. Pravi, da ne gre za maščevanje, za kaj točno gre, pa ni povedal, je pa 22-letnega Blaža Kričeja Režka izzval na boksarski dvoboj, in sicer z besedami, da je v Slovenija dovolj prostora le za enega sanjskega moškega. Več o tem TUKAJ.

Kaj pa na njegovo razkrije pravijo na POP TV? Je Blaž res novi sanjski moški? "Vidimo, da je odkrivanje Sanjskega moškega zelo zanimiva tema in prepričani smo, da bo ugibanj zagotovo še kar veliko. Šov Sanjski moški ima svoj tok dogajanja in v tem trenutku letošnjega sanjskega moškega še ne bomo razkrili. Lahko pa zaupamo, da bo v šovu kar nekaj presenečenj, za tekmovalke in sanjskega moškega pripravljamo lepa doživetja in nepozabno izkušnjo," so povedali za Žurnal24.

 

Komentarjev 3
  • eminenca 17:36 10.maj 2022.

    zelo žalostno od vseh vlad, ki niso pospravile rtv, prav tako pa so dopustile, da so se nekatere tv hiše tako razbohotile in še bolj operaterji preko katerih lepo kasirajo svoje nebuloze in drek, hočeš nočeš jih uporabniki morajo plačevat ...prikaži več ... res žalostno in upam, da razkušztrani golob kaj ukrene, v kar močno dvomim ... uderuštvo je pri nas praksa , ki ji zakone ne pride do živega ... govno od slovenistana PFUJ!

  • Ender3 13:44 10.maj 2022.

    Ludi j**e zbunjene, tako bi se temu reklo. Slab poslovni model krpajo z naivnimi gledalci, ki to gledajo in plačujejo. Stalno reklamirajo Voyo, še en dokaz, kako slabo poslujejo in delujejo.