Magazin > VIP
71048 ogledov

Gregor Čeglaj vse povedal, bo POP TV ukrepal?

gregor čeglaj POP TV
"V Sloveniji je prostora le za enega sanjskega moškega," pravi Čeglaj

Nekdanji Poptevejev sanjski moški Gregor Čeglaj je na družbenih omrežjih razkril ime svojega naslednika. Po njegovih besedah bo vrtnice letos podeljeval 22-letni Blaž Kričej Režek, ki ga je sedaj izzval na dvoboj.

Navdihnil ga je boksarski dvoboj med Frankom Bajcem in Perom Martićem, ki je potekal v soboto. Čeglaj pravi, da se z borilnimi veščinami nikoli ni ukvarjal, zato se mu zdi, da bi bil dvoboj pošten. "Ta oseba, ki sem jo izbral, tudi nima izkušenj. Izbral sem osebo, ki je višja od mene, težja od mene, več mišične mase ima ... Želel sem biti čim bolj pošten. Tukaj ne gre za spopad - kdo je močnejši. Tukaj gre za veliko več. Morda ste najprej pomislili, da gre za maščevanje ... Daleč od tega," je povedal in dodal, da se je za ta korak odločil zato, da še koga motivira.

"V Sloveniji je prostora le za enega sanjskega moškega," se je na koncu še pošalil in povedal, da izziva naslednjega sanjskega moškega. "Upam, da bo to Blaž. Obstaja možnost, da ga POP TV zamenja, ker sem razkril ime. Če se to zgodi, izzivam naslednjega kandidata."

Glede na to, da je televizija že izbrala dekleta, dvomimo, da bo Blažu ta priložnost odvzeta.

Komentarjev 6
  • munja 19:20 09.maj 2022.

    Članek ni vreden komentarja.

  • Smučar1 11:23 09.maj 2022.

    tale ima tudi negativen IQ

  • abfall 09:50 09.maj 2022.

    Da bo boj še bolj pošten, predlagam analizo vzorca urina.