Magazin > VIP
33401 ogledov

Spopadla sta se Franko Bajc in Pero Martić, danes pa se govori le o njej

bajc, martić youtube
V ringu sta se borila tri runde.

Sinoči sta se v boksarskem ringu pomerila zmagovalec Exatlona Franko Bajc in vloger Pero Martić. Fanta si kar tri runde nista pustila zadihati in sta s svojo vnemo vsakomur, ki je bil pred dvobojem prepričan, da gre za zaigrano akcijo, zaprla usta.

mertić | Avtor: youtube youtube

Zmagovalca so odločili sodniki. S 3 proti 0 je zmagal Bajc, ki ga je treniral Chrochyp. Martić je v ringu prijel za mikrofon in se zahvalil vsem sponzorjem, nato pa se je obrnil k svojemu dekletu Ariani, s katero pričakuje otroka in mu je vseskozi stala ob strani. "Mislim, da je čas, da boš za vedno moja žena. Bi se poročila z mano?" jo je nato zaprosil za roko. Lepotica je bila šokirana in zajokala. Pero ji je prstan v škatlici dal v roke, nato pa se zahvalil še svojemu trenerju Andražu Ciuhi iz kluba Golden gloves. Ariana se je nato pritožila, da ji mora prstan natakniti. Vloger je še enkrat padel na kolena in jo še enkrat vprašal, ali bi postala njegova žena. Tokrat je njen odgovor slišala cela dvorana.

Romantični trenutek si lahko ogledate na 3:30:00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.