Popolni preobrat: To se ni zgodilo še v nobenem šovu pri nas!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tekmovalci Kmetije so doživeli šok, ki ga nihče ni pričakoval.
Oglej si celoten članek

Taktiziranja je konec, ustvarjalci resničnostnega šova Kmetija so poskrbeli za ultimativni preobrat. Taktiziranje je del vseh resničnostnih šovov in ne manjka ga niti v letošnji Kmetiji, a ustvarjalci šova so s to potezo dodobra premešali karte.

Kmetje so za prvo dvobojevalko izbrali Aneto, kar ni bilo presenečenje, saj je lepa temnolaska ena najmanj priljubljenih tekmovalk letošnje sezone. Je pa zato za veliko presenečenje in šok poskrbela voditeljica Natalija Bratkovič, ki je sporočila, da se bodo v tokratni areni borili moško-ženski pari in da se tekmovalci lahko sami javijo, kdo se bo boril z Aneto. Ker se prav nihče ni javil, si je sama izbrala Franka. Zanimiva kombinacija, saj se je slednji ves čas trudil, da bi Aneto poslal domov, sedaj pa bo moral z njo sodelovati. Jima bo uspelo obstati na Kmetiji?

Magazin Aneta Andollini v šoku: Medtem ko je bila v šovu, ji je partner izropal hišo

Prvega dvobojevalca ali dvobojevalko drugega para bo izbrala družina, ta pa si bo partnerja izbral sam. Tokrat ni varen nihče!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.