Poročila se je s Harryjem, včasih pa je želela fotografijo s srbskim velikanom

Foto: epa
Foto: epa
Meghan Merkle, ki je včeraj na spektakularen način dahnila usodni da in se poročila s princem Harryjem, je včasih oboževala srbskega košarkarja.
Oglej si celoten članek

Magazin Izraz na obrazu Harryjeve bivše povedal vse

Na družabnih omrežjih je postala viralni hit fotografija Meghan Markle, ki se je kot otrok fotografirala z Vladom Divcem, nekdaj zvezdnikom NBA lige. Fotografijo Vlade Divca in Meghan Markle so delili kar pri Sacramento Kingsih, kjer je Divac aktualni predsednik kluba. Meghan je na fotografiji imela 12 let.

Foto: Instagram

Magazin Oglasil se je oče Meghan Markle

V času nastanka fotografije je bil Vlade Divac član zvezdniške zasedbe Los Angeles Lakers, za katero je nastopal med leti 1989 in 1996. Meghan je bila takrat zgolj deklica, ki je imela rada šport in košarko, kasneje pa se odločila za kariero igralke. No, danes je upokojena igralka in piše po poroki s princem piše novo poglavje v svojem življenju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.