Poroka na prvi pogled: Pobegli par se je končno oglasil

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Damir in Anita sta eksperiment zapustila predčasno.
Oglej si celoten članek

Kot je prvi poročal Žurnal24, sta Damir in Anita, ki sta šov zapustila predčasno, še vedno skupaj. Na zadnjem srečanju s strokovnjaki sta povedala, da sta se odločila, da gresta vsak svojo pot. Anita je pred tem izpostavila, da je ona človek, ki ljubi in želi živeti v naravi, Damir pa obožuje mesta. A to ni bil edina razlog, da sta v šovu naletela na težave. Damir je imel občutek, da ga je Anita nadzirala

A ljubezen je zmagala. "Po odhodu iz šova sva bila vsak zase, nato pa sva počasi pristala skupaj. Trenutno sva skupaj, zaljubljena, srečna, vesela," je preko video klica v zadnji oddaji povedala Anita in dodala: "V zvezo je treba veliko vložiti. Treba je veliko delati, se prilagajati. Če sta oba za to in se trudita, na koncu ljubezen zmaga."

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.