Poroka pri Jankovićih: Županov sin v zakon z bratovo bivšo!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
V družini Janković so konec tedna praznovali ljubezen.
Oglej si celoten članek

Kot smo prvi poročali marca, ima mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Jure Janković novo ljubezen, ki pa se z družino Janković že dobro pozna, saj je bila pred dobrimi dvanajstimi leti dekle županovega starejšega sina Damijana Jankovića. Gre za nekdanjo manekenko Maxime Pikula, ki je bila leta 2011 z Damijanom celo zaročena. Po razhodu se je Damijan zapletel z njeno nekdanjo sošolko in prijateljico Ursulo Gawish, s katero sta par še danes, v zvezi pa se jima je leta 2012 rodila hčerka.

Kot poroča revija Lady, pa sta si Jure in Maxime konec preteklega tedna v Vili Fabiani na Krasu obljubila večno zvestobo ter postala mož in žena. Čestitke! Njuno ljubezen je z njima proslavilo 70 svatov, zapel pa jima je celo Petar Grašo.  A to naj ne bi bila edina vesela novica v družini Janković. Dobro obveščeni viri namreč pravijo, da je Maxime v veselem pričakovanju, a je to novico njena tašča Mia Janković pred dobrim mesecem za Žurnal 24 zanikala. 

Za Jureta je to sicer drugi zakon, kar deset let je bil namreč poročen z nekdanjo manekenko, voditeljico in podjetnico Vesno Janković, s katero ima že najstniška otroka Valla in Julio

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 01:20 27. Maj 2023.

    A sedaj se že med sabo drstijo.

  • 06:28 25. Maj 2023.

    De,de,de...

  • 19:50 24. Maj 2023.

    Vsi majo zadosti.. če sila lahko priskoči na pomoč buraz..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.