Magazin > VIP
83503 ogledov

Poroka pri Jankovićih: Županov sin v zakon z bratovo bivšo!

Jure Janković Mediaspeed
V družini Janković so konec tedna praznovali ljubezen.

Kot smo prvi poročali marca, ima mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Jure Janković novo ljubezen, ki pa se z družino Janković že dobro pozna, saj je bila pred dobrimi dvanajstimi leti dekle županovega starejšega sina Damijana Jankovića. Gre za nekdanjo manekenko Maxime Pikula, ki je bila leta 2011 z Damijanom celo zaročena. Po razhodu se je Damijan zapletel z njeno nekdanjo sošolko in prijateljico Ursulo Gawish, s katero sta par še danes, v zvezi pa se jima je leta 2012 rodila hčerka.

Kot poroča revija Lady, pa sta si Jure in Maxime konec preteklega tedna v Vili Fabiani na Krasu obljubila večno zvestobo ter postala mož in žena. Čestitke! Njuno ljubezen je z njima proslavilo 70 svatov, zapel pa jima je celo Petar Grašo.  A to naj ne bi bila edina vesela novica v družini Janković. Dobro obveščeni viri namreč pravijo, da je Maxime v veselem pričakovanju, a je to novico njena tašča Mia Janković pred dobrim mesecem za Žurnal 24 zanikala. 

Za Jureta je to sicer drugi zakon, kar deset let je bil namreč poročen z nekdanjo manekenko, voditeljico in podjetnico Vesno Janković, s katero ima že najstniška otroka Valla in Julio

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 31
  • janez59 01:20 27.maj 2023.

    A sedaj se že med sabo drstijo.

  • Avatar pantani
    pantani 06:28 25.maj 2023.

    De,de,de...

  • Avatar lopov
    lopov 19:50 24.maj 2023.

    Vsi majo zadosti.. če sila lahko priskoči na pomoč buraz..

Sorodne novice