Poslanec SDS preživel noč s Heidi Klum?

Foto: Mediaspeed/FameFlynet
Foto: Mediaspeed/FameFlynet
Štajerski poslanec Franc Breznik je skrivnosten glede noči s slavno nemško manekenko Heidi Klum.
Oglej si celoten članek

Se med štajerskim politikom Francom Breznikom in slavno nemško lepotico Heidi Klum plete kaj več kot le poznanstvo? Poslanec SDS-a je namreč za Požareport potrdil, da sta se z manekenko, s katero sta se sicer spoznala že lani v Budimpešti, kjer sta oba člana Polo kluba La Estancia, pred kratkim dobila v Gradcu. Naslednje jutro je manekenka odpotovala, na vprašanje, ali sta preživela noč skupaj, pa je ostal skrivnosten: "Mogoče ja, mogoče ne." Breznik, ki naj bi jo sicer sprva hotel povabiti v štajersko prestolnico, vendar se je, kot pravi, zbal prevelikega pompa, naj bi se s Heidi zatem pohvalil tudi svojim znancem, še poroča Požareport.

Postavni politik je sicer znan po svojih intimnih prijateljevanjih z znanimi lepotičkami, saj mu je v preteklosti med drugim grela posteljo tudi mariborska Playboyeva lepotica Katja Matko, še letos pozimi pa se je šušljalo o njegovi domnevni romanci s priljubljeno slovensko pevko Alenko Gotar.

Nemški mediji, ki so vedno zelo dobro obveščeni o ljubimcih dolgonoge lepotice, ki se je v začetku leta ločila od pevca Seala, slovenskega poslanca ne omenjajo, Heidi pa so nazadnje videli v družbi drugega moškega v New Yorku, in sicer Sealovega brata Jeymesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 13:08 7. Avgust 2012.

    ma ja no... koji faktor pa je en Breznik. tolk dobr pa tud ne zgleda... in lepotice z njegovega domnevnega …

  • 09:51 7. Avgust 2012.

    Sak tudi ta Haidi nima pameti.

  • 12:36 6. Avgust 2012.

    ma daj, naš Breznik - veliki "jebač". ha ..ha... ha...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.