Magazin > VIP
1872 ogledov

Poslanec SDS preživel noč s Heidi Klum?

Franc Breznik, Heidi Klum Mediaspeed/FameFlynet
Štajerski poslanec Franc Breznik je skrivnosten glede noči s slavno nemško manekenko Heidi Klum.

Se med štajerskim politikom Francom Breznikom in slavno nemško lepotico Heidi Klum plete kaj več kot le poznanstvo? Poslanec SDS-a je namreč za Požareport potrdil, da sta se z manekenko, s katero sta se sicer spoznala že lani v Budimpešti, kjer sta oba člana Polo kluba La Estancia, pred kratkim dobila v Gradcu. Naslednje jutro je manekenka odpotovala, na vprašanje, ali sta preživela noč skupaj, pa je ostal skrivnosten: "Mogoče ja, mogoče ne." Breznik, ki naj bi jo sicer sprva hotel povabiti v štajersko prestolnico, vendar se je, kot pravi, zbal prevelikega pompa, naj bi se s Heidi zatem pohvalil tudi svojim znancem, še poroča Požareport.

Postavni politik je sicer znan po svojih intimnih prijateljevanjih z znanimi lepotičkami, saj mu je v preteklosti med drugim grela posteljo tudi mariborska Playboyeva lepotica Katja Matko, še letos pozimi pa se je šušljalo o njegovi domnevni romanci s priljubljeno slovensko pevko Alenko Gotar.

Nemški mediji, ki so vedno zelo dobro obveščeni o ljubimcih dolgonoge lepotice, ki se je v začetku leta ločila od pevca Seala, slovenskega poslanca ne omenjajo, Heidi pa so nazadnje videli v družbi drugega moškega v New Yorku, in sicer Sealovega brata Jeymesa.

Komentarjev 12
  • Jaka Marinšek 13:08 07.avgust 2012.

    ma ja no... koji faktor pa je en Breznik. tolk dobr pa tud ne zgleda... in lepotice z njegovega domnevnega spiska... ajme. Alenka Gotar, Katja Matko (Kdo že??? )

  • dragec 09:51 07.avgust 2012.

    Sak tudi ta Haidi nima pameti.

  • dragec 12:36 06.avgust 2012.

    ma daj, naš Breznik - veliki "jebač". ha ..ha... ha...