Postelja, ki se postelje sama

Končno so jo izumili. Le en pritisk na gumb je dovolj in postelja se postelje sama.
Oglej si celoten članek

Za vse, ki vsako jutro spalnico zapustijo z razmetano posteljo, in za tiste, ki se jim postiljanje postelje zdi najbolj dolgočasno opravilo, zdaj prihaja pomoč. Postelja, ki se postelje sama.

Pred skokom vanjo je treba pritisniti le na gumb, ko pa zjutraj vstanete, se postelja v treh sekundah s pomočjo avtomatike začne postiljati sama – odeja je raztegnjena in poravnana, blazine so na svojem mestu – in vse to v manj kot minuti.

Cena postelje še ni znana, proizvajalci pa so za prodajo pripravili pet različnih velikosti te pametne postelje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:24 14. Junij 2012.

    postlán -a -o: lepo postlana postelja; gnezdo je bilo postlano s suho travo in dlako ∙ ekspr. v mladosti mu …

  • 18:22 14. Junij 2012.

    Kako lahko ˝dobesedno˝ mrcvariš slovenski jezik? Jezik v ustih že, slovenski jezik pa bolj težko. Razen če se lahko nanj …

  • 17:51 13. Junij 2012.

    "Postelja, ki se postelje sama."<br /><br />http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=postiljanje&hs=1<br /><br />Očitno pri Žurnalu posteljajo. Ah, škoda besed o tem, kako dobesedno mrcvarite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.