Prav nič damsko: Grde razvade vojvodinje Meghan

Teh razvad bi se Meghan rada odvadila.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan svet osvaja tudi s svojo eleganco in prefinjenim smislom za modo. Na novo vlogo kot članica kraljeve družine se je takoj navadila, verjetno tudi zato, ker je kot nekdanja igralka vajena javnega nastopanja in pozornosti medijev.

Magazin Meghan in Harry: Zato se je z otrokom tako mudilo

Mnogi ne vedo, da je Meghan, preden se je zaljubila v princa Harryja, pisala zelo uspešen blog o življenjskem stilu, The Tig, na katerem je s sledilci delila osebne fotografije, svoje misli in čustva. Ukinila ga je malo pred razglasitvijo zaroke z modrokrvnežem. Na tem blogu je Meghan tik pred začetkom novega leta pisala tudi o zaobljubah. V enem od zapisov je tako razkrila svoje grde razvade, ki bi se jih rada v prihodnjem letu znebila. "Udeleži se maratona, prenehaj z žvečenjem nohtov in preklinjanjem. Nauči se spet govoriti francosko," se je glasil njen zadnji zapis na to temo.

Ali se je odvadila preklinjanja in žvečenja nohtov, ni znano, je pa pred časom priznala, da se zaveda, da takšno obnašanje ni damsko, a da si včasih pač ne more pomagati. Dodala je tudi, da ji kakšna kletvica uide predvsem takrat, ko je pod stresom in ko spije preveč alkohola. 

Magazin Meghan Markle ni tako prijazna in prijetna, kot se zdi
 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:00 20. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 23:34 19. November 2018.

    je pač vsakdanja ženska.tudi moja ZAKOLNE in PRDNE kot vsaka

  • 18:05 19. November 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprečje 95 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.