Pravzaprav ljubezen: Skrivnost čepice razkrita!

Foto: Profimedia
Keriga Knightley je razkrila, zakaj je morala tudi med snemanji v notranjih prostorih nositi čepico.
Oglej si celoten članek

Eden najlepših prizorov v filmu Pravzaprav ljubezen je trenutek, ko igralec Andrew Lincoln, ki je v filmu igral Marka, Keiri Knightley alias Juliet izpove svojo ljubezen.

Zvezdnica je v tem prizori nosila vpadljivo čepico, ki nekako ni ustrezala situaciji. Keira je sedaj razložila, zakaj je bila čepica nujno potrebna.

Magazin Keira Knightley napadla Kate Middleton

V pogovorni oddaji z Jimmyjem Fallonom je povedala, da se snemanja zelo slabo spominja, natančno pa še ve, kaj je bil razlog, da je morala kostumografinja na hitro najti pokrivalo. Keira je bila takrat stara 17 let in ponagajali so ji hormoni. "Imela sem ogromen mozolj,“ je razložila in dodala, da je bilo videti, kot bi ji rasla druga glava. "Z ličili so ga poskušali prikriti, a ni delovalo,“ je še dodala.

Osebna tragedija Osebna tragedija: Zato je bila igralka v tem žalostnem prizoru tako prepričljiva

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.