Magazin > VIP
4291 ogledov

Keira Knightley napadla Kate Middleton

Keira Knightley Profimedias
Igralka je napisala pismo.

Angleška igralka Keira Knightley je za knjigo avtorice Scarlett Curtis "Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies)«, v kateri je zbrala eseje zvezdnikov, umetnikov in aktivistov, napisala pismo, ki ga je poimenovala The Weaker Sex (Šibkejši spol, op. avt.).

Zvezdnica filmov Pirati s Karibov je svoj poporodni videz primerjala z videzom britanske vojvodinje Kate, ki je princeso Charlotte rodila dan po rojstvu njene hčerke Edie.

»Bolnišnico je zapustila sedem ur po porodu, naličena in v visokih petkah. Obraz, ki ga je želel svet videti. Skrij. Skrij našo bolečino, naša razcepljena telesa, naše dojke, iz kateri curlja, naše podivjane hormone. Bodi lepa, bodi v stilu, skrij svoje bojišče, Kate,« je zapisala Keira in dodala, da je sedem ur po rojstvu hčerke za razliko od Kate, ki so ji za fotografe nadeli drago obleko, nosila bolnišnično spalno haljo in papirnate hlačke. »Moja vagina se je odprla. Na svet si privekala z odprtimi očmi, z rokami v zraku. Kričala si,« je porod opisala igralka in dodala, da se še dobro spominja izbljuvkov, krvi in šivov. »Spominjam se svojega bojišča, tvojega bojišča in preživetja. In potem sem jaz šibkejši spol?«

Keira je za konec še dodala, da Katin poporodni videz ustvarja velik pritisk na mlade mamice, saj je nerealističen. 

Komentarjev 1
  • Bizgec 11:08 08.oktober 2018.

    Zanimivo kako ženske same sebe zatirajo. "Si moderna, močna, samostojna ženska in lahko počneš vse kar hočeš... dokler se Jaz strinjam s tem!"