Predvideli smo Mirelino travmo

Foto: Facebook Mirela Lapanović
To se je zdaj zgodilo z Mirelo.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je na svojem Facebooku razkrila, kakšen je njen načrt za prihodnost in s tem razkrila, da bo na cedilu pustila kar nekaj svojih oboževalcev. Dolgo časa je namreč napovedovala, da bo vstopila v vilo šova Parovi in sodelovala v novi sezoni. Zdaj pa se je odločila, da v šovu ne bo sodelovala, čeprav je za naš medij še pred dvema dnevoma potrdila, da v torek vstopa v hišo. Kaj se je zgodilo?

Magazin Mirela spet pod isto streho z Milijem

"Resnica je, da se bojim nasilja in posilstva. Nočem vstopiti v zaprti prostor z osebo, ki je moje življenje spremenila v pekel. Stop nasilju! Nobena žrtev ne bi vstopila v resničnostni šov skupaj s tistim, ki jo je zlorabil. Prevelike travme … P. S.: Vračam se v Slovenijo,“ je zapisala Mirela in s tem potrdila, da smo pred dobrim mesecem predvideli njeno travmo. Vprašali smo jo namreč, kako se bo soočila z Milijem, ki naj bi jo posilil, in ali jo je vstopa v hišo strah. Takrat nam je odgovorila, da je Milutin njena največja življenjska napaka in da se z njim ne bo preveč obremenjevala: "Je le moj sotekmovalec, ki ga bom pospremila skozi vrata vile Parova."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:57 23. November 2017.

    upam ,da se tale prispevek predlaga za novinaja/ko leta

  • 12:53 23. November 2017.

    Dejstva: 1. Produkcijska ekipa je ni povabila v show. 2. V teh mesecih je upala, da jo bo povaljal še …

  • 10:54 23. November 2017.

    Dajte prosim to ženše že poslat k psihiatru.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.