Pretresljivi prizori iz Pariza, igralka objemala krsto bivšega

Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur Foto: Profimedia Jean-Yves Le Fur
V soboto so v francoski prestolnici pokopali podjetnika in producenta Jeana-Yvesa Le Furja.
Oglej si celoten članek

31. marca je umrl francoski podjetnik in producent Jean-Yves Le Fur, za katerega je bil usoden rak na trebušni slinavki. Dočakal je le 59 let. Za seboj je pustil 20-letnega sina Diega, ki se mu je rodil v zakonu z igralko Maïwenn, znano tudi iz filma Peti element. 

Nekdanja zakonca sta po ločitvi ostala v prijateljskih odnosih. Da je 47-letno zvezdnico smrt bivšega moža, za katerega pravi, da je bil ljubezen njenega življenja, močno prizadela, so videli vsi, ki so Le Furja v soboto pospremili na zadnjo pot. Maïwenn je celo pomagala krsto prestaviti iz cerkve v mrliški voz, kjer jo je nato v slovo objela.

Na pogrebu se je trlo znanih obrazov. Med drugim sta se producentu prišli poklonit tudi Carla Bruni in Letizia Casta, videli pa so tudi režiserja Luca Bessona, s katerim je bila Maïwenn v zvezi, preden je spoznala očeta svojega sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:48 8. April 2024.

    Res je, v kratki, a impresivni vlogi Plave Lagune je Maïwenn zaslovela po celem svetu, še predvsem,ker je veliko prispevala …

  • 13:25 8. April 2024.

    Dobra igralka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.