Magazin > VIP
11127 ogledov

Pretresljivi prizori iz Pariza, igralka objemala krsto bivšega

Jean-Yves Le Fur
1/11
Profimedia
V soboto so v francoski prestolnici pokopali podjetnika in producenta Jeana-Yvesa Le Furja.

31. marca je umrl francoski podjetnik in producent Jean-Yves Le Fur, za katerega je bil usoden rak na trebušni slinavki. Dočakal je le 59 let. Za seboj je pustil 20-letnega sina Diega, ki se mu je rodil v zakonu z igralko Maïwenn, znano tudi iz filma Peti element. 

Nekdanja zakonca sta po ločitvi ostala v prijateljskih odnosih. Da je 47-letno zvezdnico smrt bivšega moža, za katerega pravi, da je bil ljubezen njenega življenja, močno prizadela, so videli vsi, ki so Le Furja v soboto pospremili na zadnjo pot. Maïwenn je celo pomagala krsto prestaviti iz cerkve v mrliški voz, kjer jo je nato v slovo objela.

Na pogrebu se je trlo znanih obrazov. Med drugim sta se producentu prišli poklonit tudi Carla Bruni in Letizia Casta, videli pa so tudi režiserja Luca Bessona, s katerim je bila Maïwenn v zvezi, preden je spoznala očeta svojega sina.

Komentarjev 2
  • Nevica 18:48 08.april 2024.

    Res je, v kratki, a impresivni vlogi Plave Lagune je Maïwenn zaslovela po celem svetu, še predvsem,ker je veliko prispevala k izjemni koreografiji. Tega posnetka se spomnimo tudi po ravno tako izjemni glasbi ki je ponesla neverjeten operni glas po ...prikaži večpo širnem svetu.... Vsi ljudje težko izgubljamo ljudi, ki nam veliko pomenijo.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 13:25 08.april 2024.

    Dobra igralka.