Prevarant zvezdnikov aretiran

Foto: Žurnal24 Umi Thurman je z računa izginilo milijon dolarjev.
Ta teden so aretirali prevaranta, ki je zvezdnike ogoljufal za več milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Uma Thurman, Wesley Snipes, Sylvester Stallone, Al Pacino, Neil Simon, režiserji Mike Nichols, Martin Scorsese in Nora Ephron, iluzionist David Blaine in fotografinja Annie Leibovitz so žrtve prevare, v kateri so vpleteni goljufi zaslužili 30 milijonov dolarjev.

 

V četrtek so aretirali samooklicanega finančnega svetovalca Kennetha Starrja, ta se je skrival v omari svojega sedem in pol milijonov vrednega stanovanja, njegova soproga pa je trdila, da ga ni doma. Preiskovalci so zagledali njegove čevlje in ga našli v omari.

 

Umi izginil milijon

"Novica o Starrjevi aretaciji me ni presenetila. Z zanimanjem bom sledila tej zgodbi,“ je dejala Annie Leibovitz, kjer je še dejala, da je Starr že nekaj časa ne zastopa več. Thurmanova se je morala s Starrjem soočiti sama, saj je milijon dolarjev skrivnostno izginilo z njenega računa. Novica o pogrešanem denarju se je med zvezdniškimi strankami, ki jih je imel Starr, hitro razširila.

 

Kenetha Starrja primerjajo z Bernardom Madoffom, ki je hudo prevaral Kevina Bacona, Stevena Spielberga, Larryja Kinga, Johna Malkovicha in mnoge druge. Madoff že služi 150 let zaporne kazni, medtem ko se preiskovalci pri primeru Starr ukvarjajo s 60 škatlami dokumentacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.