Magazin > VIP
30 ogledov

Prevarant zvezdnikov aretiran

Umi Thurman je z računa izginilo milijon dolarjev. Žurnal24 main
Ta teden so aretirali prevaranta, ki je zvezdnike ogoljufal za več milijonov dolarjev.

Uma Thurman, Wesley Snipes, Sylvester Stallone, Al Pacino, Neil Simon, režiserji Mike Nichols, Martin Scorsese in Nora Ephron, iluzionist David Blaine in fotografinja Annie Leibovitz so žrtve prevare, v kateri so vpleteni goljufi zaslužili 30 milijonov dolarjev.

 

V četrtek so aretirali samooklicanega finančnega svetovalca Kennetha Starrja, ta se je skrival v omari svojega sedem in pol milijonov vrednega stanovanja, njegova soproga pa je trdila, da ga ni doma. Preiskovalci so zagledali njegove čevlje in ga našli v omari.

 

Umi izginil milijon

"Novica o Starrjevi aretaciji me ni presenetila. Z zanimanjem bom sledila tej zgodbi,“ je dejala Annie Leibovitz, kjer je še dejala, da je Starr že nekaj časa ne zastopa več. Thurmanova se je morala s Starrjem soočiti sama, saj je milijon dolarjev skrivnostno izginilo z njenega računa. Novica o pogrešanem denarju se je med zvezdniškimi strankami, ki jih je imel Starr, hitro razširila.

 

Kenetha Starrja primerjajo z Bernardom Madoffom, ki je hudo prevaral Kevina Bacona, Stevena Spielberga, Larryja Kinga, Johna Malkovicha in mnoge druge. Madoff že služi 150 let zaporne kazni, medtem ko se preiskovalci pri primeru Starr ukvarjajo s 60 škatlami dokumentacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.