Prijatelji zaskrbljeni za Kevina Costnerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prijatelji njegovi bivši ženi ne zaupajo.
Oglej si celoten članek

Odnos med nekdanjima zakoncema, igralcem Kevinom Costnerjem in oblikovalko torbic Christine Baumgartner, se je po ločitveni vojni, ki jo je mama treh otrok izgubila, spet otoplil. Zvezdnik ji je očitno oprostil, da je o njegovih posteljnih kvalitetah širila grde govorice ...

Prijatelje 68-letnega zvezdnika sprememba Christininega vedenja do igralca skrbi, poroča Nationa Enquirer. Bojijo se, da lepotica kuje nove načrte, kako priti do Kevinovega premoženja. S tem, kar ji je sodnik dodelil - 1,5 milijona dolarjev, kot piše v predporočni pogodbi - namreč ni zadovoljna. "Christine v prijateljstvu s Kevinom vidijo pozitivno plat, saj je dobila manj, kot je pričakovala. Drug do drugega sta prijazna, kar je za Kevina olajšanje. Kljub vsemu mu je še vedno pri srcu. Občutek, da Christine to izkorišča v svoj prid, da bi Costner postal manj pazljiv in ji dal več denarja, sicer ostaja," pravi vir.

Par ima tri najstniške otroke. Igralec bo zanje plačeval preživnino v višini 63 tisoč dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.