Magazin > VIP
15436 ogledov

Prijatelji zaskrbljeni za Kevina Costnerja

kevin costner Profimedia
Prijatelji njegovi bivši ženi ne zaupajo.

Odnos med nekdanjima zakoncema, igralcem Kevinom Costnerjem in oblikovalko torbic Christine Baumgartner, se je po ločitveni vojni, ki jo je mama treh otrok izgubila, spet otoplil. Zvezdnik ji je očitno oprostil, da je o njegovih posteljnih kvalitetah širila grde govorice ...

Prijatelje 68-letnega zvezdnika sprememba Christininega vedenja do igralca skrbi, poroča Nationa Enquirer. Bojijo se, da lepotica kuje nove načrte, kako priti do Kevinovega premoženja. S tem, kar ji je sodnik dodelil - 1,5 milijona dolarjev, kot piše v predporočni pogodbi - namreč ni zadovoljna. "Christine v prijateljstvu s Kevinom vidijo pozitivno plat, saj je dobila manj, kot je pričakovala. Drug do drugega sta prijazna, kar je za Kevina olajšanje. Kljub vsemu mu je še vedno pri srcu. Občutek, da Christine to izkorišča v svoj prid, da bi Costner postal manj pazljiv in ji dal več denarja, sicer ostaja," pravi vir.

Par ima tri najstniške otroke. Igralec bo zanje plačeval preživnino v višini 63 tisoč dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.