Magazin > VIP
14487 ogledov

Kevin Costner: Bivša spljuvala njegove posteljne sposobnosti

kevin costner, christine baumgartner Profimedia
Igralec je menda ušiv ljubimec.

Bivša žena igralca Kevina Costnerja, Christine Baumgartner, ki je maja vložila ločitvene dokumente, na sodišču ni dosegla tega, kar si je želela. Med drugim je poskušala izničiti predporočno pogodbo, od nekdanjega moža pa je zahtevala tudi vrtoglavo preživnino - 161 tisočakov na mesec. Dobila bo le "63", kar jo očitno še vedno tako močno boli, da o Costnerju, s katerim je bila poročena 18 let, širi grde govorice.

Po pisanju Radaronline, je tokrat spljuvala njegove posteljne sposobnosti. "Christine o Kevinu slabo govori pred vsakim, ki jo želi poslušati. Pravi, da je sebičen ljubimec, ki je nikoli ni zadovoljil," je povedal vir in dodal: "Ljudem je to zabavno, ker je bil Kevin vedno ponosen na svoj sloves Don Juana."

Par je sicer pred kratkim sklenil dogovor. Podrobnosti niso znane, mediji pa pišejo, da bo Christine dobila 1,5 milijona dolarjev, kot veleva predporočna pogodba.

Viri so Daily Mail zaupali, da je Baumgartner izmučena. Vse, kar si želi, je, da bi čim prej začela na novo in iz svoje nove hiše naredila topel dom. Drugi viri pa pravijo, da obžaluje ločitev, saj se je navadila na življenje v razkošju. 

 

 

 

Komentarjev 4
  • Ender3 13:36 11.oktober 2023.

    Kaj hudiča sedaj že Dabistal nima nobenega učinka.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:19 11.oktober 2023.

    To je to,ko ženska ne ve kaj bi rada!!! Ona bi,pa ne bi,pa malo tu,pa malo tam...!!!

  • fuckZ24 08:20 11.oktober 2023.

    In rada bi začela "na novo", obenem pa pogreva stare zamere.