Princesa Charlene je druga oseba, to je razlog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako srečna v Monaku ni bila še nikoli ...
Oglej si celoten članek

Monaška princesa Charlene je aprila lani po hudih zdravstvenih težavah, zaradi katerih je bila več mesecev ujeta v Južnoafriški republiki, spet poprijela za delo. 44-letnica, ki je bila znana po tem, da v javnosti ni znala ali hotela skriti slabe volje, sedaj kar žari od sreče. Kot smo poročali, se Charlene v zadnjih mesecih na uradnih dogodkih veliko smeji, opazili so jo tudi na sprehodih po kneževini, na katerih je z veseljem poklepetala z oboževalci in se z njimi celo fotografirala. 

Sedaj se je razvedelo, zakaj je lepotica tako prešerne volje. Njena starša Mike in Lynette sta se namreč preselila v vasico La Turbie, ki se nahaja v bližini kneževine. "To je naredilo veliko razliko. Starša sedaj živeta le nekaj minut vožnje stran, zato se lahko redno videvajo," je povedal vir in dodal: "Dajeta ji občutek varnosti in jo spominjata na sproščeno življenje, ki ga je živela v Južnoafriški republiki, preden je postala princesa."

Charlene je zelo navezana na svojo družino. Njen brat Gareth se je v Monako preselil že pred desetimi leti, z bratom Seanom pa se menda vsak dan pogovarjata po telefonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:44 16. Januar 2023.

    Menda, naj bi, razvedelo, ... Bravo za članek pol(n) dejstev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.