Magazin > VIP
14254 ogledov

Princesa Charlene je druga oseba, to je razlog

charlene, knez albert Profimedia
Tako srečna v Monaku ni bila še nikoli ...

Monaška princesa Charlene je aprila lani po hudih zdravstvenih težavah, zaradi katerih je bila več mesecev ujeta v Južnoafriški republiki, spet poprijela za delo. 44-letnica, ki je bila znana po tem, da v javnosti ni znala ali hotela skriti slabe volje, sedaj kar žari od sreče. Kot smo poročali, se Charlene v zadnjih mesecih na uradnih dogodkih veliko smeji, opazili so jo tudi na sprehodih po kneževini, na katerih je z veseljem poklepetala z oboževalci in se z njimi celo fotografirala. 

Sedaj se je razvedelo, zakaj je lepotica tako prešerne volje. Njena starša Mike in Lynette sta se namreč preselila v vasico La Turbie, ki se nahaja v bližini kneževine. "To je naredilo veliko razliko. Starša sedaj živeta le nekaj minut vožnje stran, zato se lahko redno videvajo," je povedal vir in dodal: "Dajeta ji občutek varnosti in jo spominjata na sproščeno življenje, ki ga je živela v Južnoafriški republiki, preden je postala princesa."

Charlene je zelo navezana na svojo družino. Njen brat Gareth se je v Monako preselil že pred desetimi leti, z bratom Seanom pa se menda vsak dan pogovarjata po telefonu.

Komentarjev 1
  • Boris 08:44 16.januar 2023.

    Menda, naj bi, razvedelo, ... Bravo za članek pol(n) dejstev.