Magazin > VIP
25106 ogledov

Neverjetno: Novice o princesi Charlene presenečajo

charlene, knez albert
1/7
Profimedia
Tokrat iz kneževine prihajajo lepše informacije.

Po žalostni novici, ki je pred nekaj dnevi prišla iz Monaka, tokrat iz kneževine prihajajo lepše vesti. Charlene se je lani po številnih zdravstvenih težavah spet vrnila "na delo" in razveselila svoje podanike. Zdi se, da je postala druga oseba. Od aprila se princesa, ki je sicer znana po svojih zadržanih nastopih in hladni mimiki, v javnosti kaže precej boljše volje kot v zadnjih letih. 44-letnica se veliko smeji in komunicira z oboževalci, s katerimi se menda tudi z veseljem fotografira.

Nekdanja profesionalka plavalka pa ne žari le na uradnih dogodkih, ampak tudi zasebno, poroča Bunte, ki citira novinarja Bertranda Deckersa, ki je za dokumentarni film o Albertu in Charlene, povedal: "Še nikoli ni bila tako prisotna."  

Deckers tudi pravi, da Charlene, ki svoja otroka vsak dan pospremi v šolo, sedaj pogosteje videvajo na sprehodih po mestu. "Ustavi se, spije kavo. Pretekli mesec so jo videli, kako je ob pristanišču jedla solato. Ljudje jo prepoznavajo. Tistim, ki jo prosijo za fotografijo, ustreže. Med snemanjem selfieja je celo ona tista, ki drži kamero."

Po velikih težavah, ki jih je imela leta 2021, Charlene pravi, da ji največjo moč vliva družina. A Albert ni edini moški v njenem življenju, na katerega se lahko zanese. V veliko oporo ji je menda tudi pater Penzo, ki mu je zaupal tudi knez Rainier. "Našla je vero, iz katere sedaj črpa moč," še dodala Deckers.

Preberite vse novice danes, da boste pravočasno informirani.

Zanimive novice dneva iz vsega sveta.

Sveže novice na naših straneh.

Zadnje novice za vas.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:19 05.januar 2023.

    Me zanima kakšna ubijalska zdravila jemlje, da se je tako spremenila? Kot naš Janez!