Princesi Charlene ob pogledu na to fotografijo krvavi srce

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hči potrebuje voziček.
Oglej si celoten članek

Žena monaškega kneza Alberta je zaradi zdravstvenih težav še vedno ujeta na drugem koncu sveta in lahko le od daleč opazuje, kaj se dogaja v Monte Carlu. Kot je znano, je princesa že pred meseci zapustila Monako in se vrnila v svojo domovino, kjer je nameravala ostati nekaj dni, a se je njen obisk pošteno zavlekel. Zaradi vnetja so jo morali celo operirati, kljub temu še vedno ne sme leteti. Pred kratkim se je celo zgrudila in morala v bolnišnico.

Charlene pa ni edina, ki ima smolo. Njena hči Gabriella si je zlomila nogo in potrebuje invalidski voziček. Charlene, ki se ji verjetno trga srca, ker ne more do svojega otroka, je objavila fotografijo z razstave psov, ki sta jo njena 6-letna dvojčka obiskala v spremstvu Albertove sestre Caroline

Tudi to, da je Caroline tista, ki pomaga Albertu pri oskrbi otrok, jo verjetno nadvse moti. Da se princesi ne razumeta najbolje, se govori že nekaj časa in tega tudi ne skrivata. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.