Magazin > VIP
17979 ogledov

Princesi Charlene ob pogledu na to fotografijo krvavi srce

charlene Instagram
Hči potrebuje voziček.

Žena monaškega kneza Alberta je zaradi zdravstvenih težav še vedno ujeta na drugem koncu sveta in lahko le od daleč opazuje, kaj se dogaja v Monte Carlu. Kot je znano, je princesa že pred meseci zapustila Monako in se vrnila v svojo domovino, kjer je nameravala ostati nekaj dni, a se je njen obisk pošteno zavlekel. Zaradi vnetja so jo morali celo operirati, kljub temu še vedno ne sme leteti. Pred kratkim se je celo zgrudila in morala v bolnišnico.

Charlene pa ni edina, ki ima smolo. Njena hči Gabriella si je zlomila nogo in potrebuje invalidski voziček. Charlene, ki se ji verjetno trga srca, ker ne more do svojega otroka, je objavila fotografijo z razstave psov, ki sta jo njena 6-letna dvojčka obiskala v spremstvu Albertove sestre Caroline

Tudi to, da je Caroline tista, ki pomaga Albertu pri oskrbi otrok, jo verjetno nadvse moti. Da se princesi ne razumeta najbolje, se govori že nekaj časa in tega tudi ne skrivata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.