Pro Plus se je odzval na govorice

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Pro Plus zanika združitev informativnih oddaj 24ur in Svet.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Nedeljskega dnevnika naj bi se informativnemu programu na Kanalu A in Pop TV  obetale programske spremembe. Informativni oddaji Svet na Kanalu A in 24ur na Pop TV naj bi se združili, kar bi iz voditeljskih stolčkov odneslo Darjo Zgonc in Edija  Pucerja. "Novo" oddajo naj bi vodila voditeljska para Petra Kerčmar in Jani Muhič ter Nuša Lesar in Gregor Trebušak. A na Pro Plusu vse navedbe zanikajo: "Nobena od navedb ne drži. Informativni program ostaja v koraku s časom, o vseh spremembah vas bomo pravočasno obveščali."

Omenjene programske spremembe, ki naj bi bile posledica varčevalnih ukrepov, pa zanika tudi urednik in voditelj oddaje Svet Gregor Trebušak: "To je neumnost. Ne vem, zakaj bi združili dve informativni oddaji, ki imata obe zelo dobro gledanost."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 16:27 15. Januar 2014.

    sj enkrat se nekje mora nehat če imajo po 7k€ plače

  • 15:40 15. Januar 2014.

    hahaha Ja, no! Pa tisto gledanje en druzga, ko ima eden od voditeljev besedo. Tko osladno, da se že iz …

  • 15:30 15. Januar 2014.

    Sta Kerčmarjeva in Muhič tudi ok samo, ko se ne bi na začetku tako "prelagala" na stolih. V uvodni špici …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.