Magazin > Film & Glasba & TV
123 ogledov

Pro Plus se je odzval na govorice

Darja Zgonc mediaspeed
Pro Plus zanika združitev informativnih oddaj 24ur in Svet.

Po poročanju Nedeljskega dnevnika naj bi se informativnemu programu na Kanalu A in Pop TV  obetale programske spremembe. Informativni oddaji Svet na Kanalu A in 24ur na Pop TV naj bi se združili, kar bi iz voditeljskih stolčkov odneslo Darjo Zgonc in Edija  Pucerja. "Novo" oddajo naj bi vodila voditeljska para Petra Kerčmar in Jani Muhič ter Nuša Lesar in Gregor Trebušak. A na Pro Plusu vse navedbe zanikajo: "Nobena od navedb ne drži. Informativni program ostaja v koraku s časom, o vseh spremembah vas bomo pravočasno obveščali."

Omenjene programske spremembe, ki naj bi bile posledica varčevalnih ukrepov, pa zanika tudi urednik in voditelj oddaje Svet Gregor Trebušak: "To je neumnost. Ne vem, zakaj bi združili dve informativni oddaji, ki imata obe zelo dobro gledanost."

Komentarjev 10
  • david112 16:27 15.januar 2014.

    sj enkrat se nekje mora nehat če imajo po 7k€ plače

  • depresija 15:40 15.januar 2014.

    hahaha Ja, no! Pa tisto gledanje en druzga, ko ima eden od voditeljev besedo. Tko osladno, da se že iz TVja cedi. Pa lohk bi Kerčmarjevo mal manj na rjavo pofarbal, k včasih že smešna deluje. Če smo že pikolovski...

  • zefacveta 15:30 15.januar 2014.

    Sta Kerčmarjeva in Muhič tudi ok samo, ko se ne bi na začetku tako "prelagala" na stolih. V uvodni špici naj že sedita na stolih ne pa tisto "prelaganje".