Prostor le po vašem okusu

Foto: Žurnal24 En del doma si ustvarite tako, da se boste v njem dodobra spočili. (Foto: Shutte
Pri opremljanju doma lahko naletimo na finančne ali povsem praktične ovire, zaradi katerih ne moremo izpolniti vseh želja.
Oglej si celoten članek

Zato si lahko svoje želje potešimo vsaj v enem kotičku svojega doma, v katerem ustvarimo svoj mali raj. Kotiček oziroma prostor, ki bo opremljen v vašem slogu, bo poživil prostor, vam pa prinašal posebno zadovoljstvo. Velikokrat imajo domovi s takšnimi prostori močnejšo energijo, kot tisti, ki so v celoti opremljeni z enakim konceptom.

Poigrajte se
V tem prostoru se lahko poigrate z barvami, vzorci in oblikami. Če imate žilico za ustvarjanje, je najbolje, da se opremljanja lotite povsem sami. Enostaven način za opremljanje posebnega prostora je pohištvo, ki vas bo razveselilo s svojimi funkcijami in oblikami.

Zeleno
Ustvarjanje zelenih oaz sredi doma, se zdi mnogim odlični pobeg iz mestne džungle. Tako si lahko ustvarite zeleni prostor, kjer se boste pomirili in spočili. Z zelenimi omaricami, kamnitimi lončki za rože in seveda rožami bo narava prišla k vam.

Ogenj in voda
Poseben učinek naredi tudi kamin. Ogenj, toplota in svetloba bodo kakovostno vplivali na vaše domovanje. Poleg kamina prijetnost ustvarjajo tudi z vodnimi efekti, ki pa niso ravno pogosti element notranje opreme. A ljubiteljev vode naj to ne ustavi in naj si omislijo okrasno fontano. Motivi z vodo v prostor vnesejo svežino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.