Magazin
15 ogledov

Prostor le po vašem okusu

En del doma si ustvarite tako, da se boste v njem dodobra spočili. (Foto: Shutte Žurnal24 main
Pri opremljanju doma lahko naletimo na finančne ali povsem praktične ovire, zaradi katerih ne moremo izpolniti vseh želja.

Zato si lahko svoje želje potešimo vsaj v enem kotičku svojega doma, v katerem ustvarimo svoj mali raj. Kotiček oziroma prostor, ki bo opremljen v vašem slogu, bo poživil prostor, vam pa prinašal posebno zadovoljstvo. Velikokrat imajo domovi s takšnimi prostori močnejšo energijo, kot tisti, ki so v celoti opremljeni z enakim konceptom.

Poigrajte se
V tem prostoru se lahko poigrate z barvami, vzorci in oblikami. Če imate žilico za ustvarjanje, je najbolje, da se opremljanja lotite povsem sami. Enostaven način za opremljanje posebnega prostora je pohištvo, ki vas bo razveselilo s svojimi funkcijami in oblikami.

Zeleno
Ustvarjanje zelenih oaz sredi doma, se zdi mnogim odlični pobeg iz mestne džungle. Tako si lahko ustvarite zeleni prostor, kjer se boste pomirili in spočili. Z zelenimi omaricami, kamnitimi lončki za rože in seveda rožami bo narava prišla k vam.

Ogenj in voda
Poseben učinek naredi tudi kamin. Ogenj, toplota in svetloba bodo kakovostno vplivali na vaše domovanje. Poleg kamina prijetnost ustvarjajo tudi z vodnimi efekti, ki pa niso ravno pogosti element notranje opreme. A ljubiteljev vode naj to ne ustavi in naj si omislijo okrasno fontano. Motivi z vodo v prostor vnesejo svežino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.