Raiven se je razšla s fantom

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Pevka Raiven je zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Revija Zvezde so poročale, da se je Raiven poleti razšla s svojim fantom Iztokom (na fotografiji zgoraj). Pevka informacije zanje ni potrdila, mi pa smo izvedeli, da se je Raiven s fantom razšla že lansko poletje in da je že srečna v objemu drugega. Da je zaljubljena, je potdila tudi za naš potal, na Instagamu pa smo naleteli na to fotografijo:

"Kdor želi vpogled v moje življenje, mu to ponujam na koncertih, ki sem jih zastavila bolj intimno in kjer je v ospredju akustika. Oder je edini prostor, kjer se počutim sproščeno, da delim svoje misli in občutja. Že tisti, ki so prišli na ljubljanski grad, so me lahko videli v drugačni luči. In razlog je zelo oseben - ljubezen. Zelo sem srečna. Ampak sem se naučila iz prejšnjih izkušenj, da ne delim svojega partnerja z javnostjo. Še posebej zato, ker ne prihaja iz medijskega sveta in ni del medijske scene," je poudarila 23-letna pevka in harfistka, ki se trenutno pripravlja na pol/akustično turnejo po Sloveniji.

Po promocijskem koncertu v SiTi Teatru, odmevnih nastopih na Paradi ponosa in na festivalu EXIT ter plesno-vizualni predstavi na ljubljanskem gradu, kjer je nastal tudi vizualni zapis za njen aktualni singel Kralj Babilona, se Raiven vrača v ekstravaganco minimalizma. Le da še malo bolj drugačnega.

Svojo "akustično" zgodbo je Raiven začela pisati že poleti, in sicer ob spremljavi harfe in godal. Zdaj pa bo "razgalila" svoje skladbe  –  nove in tiste že usidrane v spomin poslušalcev - v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Cerknici, Krškem in na Bledu.

In REM koncertna faza se nadaljuje:
12. 12. - Ljubljana - pol/akustika (Center slovanskih kultur France Prešeren)
15. 12. - Bled - pol/akustika  (Gigs at Tavci's)
21. 12. - Celje -  pol/akustika  (Celjski mladinski center)
18. 1. - Cerknica - pol/akustika (Kulturni dom Cerknica)
25. 1. - Maribor - pol/akustika (Klub KGB Maribor)
1. 2. - Koper - pol/akustika (Center mladih Koper)
TBA - Krško - pol/akustika (Mladinski center Krško) 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.