Magazin > VIP
8009 ogledov

Raiven se je razšla s fantom

Raiven mediaspeed
Pevka Raiven je zaljubljena.

Revija Zvezde so poročale, da se je Raiven poleti razšla s svojim fantom Iztokom (na fotografiji zgoraj). Pevka informacije zanje ni potrdila, mi pa smo izvedeli, da se je Raiven s fantom razšla že lansko poletje in da je že srečna v objemu drugega. Da je zaljubljena, je potdila tudi za naš potal, na Instagamu pa smo naleteli na to fotografijo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He's drippin' holy water 🖤 Ph: @matevzkocjan

A post shared by 𝑹𝑨𝑰𝑽𝑬𝑵 (@raivenofficial) on

"Kdor želi vpogled v moje življenje, mu to ponujam na koncertih, ki sem jih zastavila bolj intimno in kjer je v ospredju akustika. Oder je edini prostor, kjer se počutim sproščeno, da delim svoje misli in občutja. Že tisti, ki so prišli na ljubljanski grad, so me lahko videli v drugačni luči. In razlog je zelo oseben - ljubezen. Zelo sem srečna. Ampak sem se naučila iz prejšnjih izkušenj, da ne delim svojega partnerja z javnostjo. Še posebej zato, ker ne prihaja iz medijskega sveta in ni del medijske scene," je poudarila 23-letna pevka in harfistka, ki se trenutno pripravlja na pol/akustično turnejo po Sloveniji.

Po promocijskem koncertu v SiTi Teatru, odmevnih nastopih na Paradi ponosa in na festivalu EXIT ter plesno-vizualni predstavi na ljubljanskem gradu, kjer je nastal tudi vizualni zapis za njen aktualni singel Kralj Babilona, se Raiven vrača v ekstravaganco minimalizma. Le da še malo bolj drugačnega.

Svojo "akustično" zgodbo je Raiven začela pisati že poleti, in sicer ob spremljavi harfe in godal. Zdaj pa bo "razgalila" svoje skladbe  –  nove in tiste že usidrane v spomin poslušalcev - v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Cerknici, Krškem in na Bledu.

In REM koncertna faza se nadaljuje:
12. 12. - Ljubljana - pol/akustika (Center slovanskih kultur France Prešeren)
15. 12. - Bled - pol/akustika  (Gigs at Tavci's)
21. 12. - Celje -  pol/akustika  (Celjski mladinski center)
18. 1. - Cerknica - pol/akustika (Kulturni dom Cerknica)
25. 1. - Maribor - pol/akustika (Klub KGB Maribor)
1. 2. - Koper - pol/akustika (Center mladih Koper)
TBA - Krško - pol/akustika (Mladinski center Krško) 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.