Raiven: Ta dodatek si je pritrdila z lepilom za proteze

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Pevka osvaja z novim videospotom, ki vas ne bo pustil ravnodušne …
Oglej si celoten članek

"Glas. V glavi mi glas govori ... temne, nevarne stvari," s temi besedami je Raiven napovedala  izid novega singla in videospota, ki sta izšla 30. oktobra. Skladba Nisem kriva predstavlja njeno novo glasbeno zgodbo, ki jo je začela pisati letošnjo jesen. Raiven ostaja drugačna, le da tokrat to drugačnost izraža z iskrenostjo, ki jo izkazuje prek besedila, pod katerega se podpisuje.

Magazin Zato si naša pevka Raiven ne bo operirala nosu

Svežino pa v naš glasbeni prostor ne vnaša le z glasbo, temveč tudi s sliko, saj je videospot za novo skladbo prava vizualna poslastica, v kateri poleg seksi pevke nastopajo tudi piton in miške. Bolj kapricast kot slavna pevka, je bil na snemanju piton Nix, ki je sicer precej sramežljive narave, morda pa so ga prestrašili le pevkini vampirski zobje, ki si jih je pritrdila kar z lepilom za zobne proteze. Teh kadrov kasneje v spotu sicer niso uporabili. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.