Magazin > Film & Glasba & TV
2408 ogledov

Raiven: Ta dodatek si je pritrdila z lepilom za proteze

LJFW 2018 Mediaspeed
Pevka osvaja z novim videospotom, ki vas ne bo pustil ravnodušne …

"Glas. V glavi mi glas govori ... temne, nevarne stvari," s temi besedami je Raiven napovedala  izid novega singla in videospota, ki sta izšla 30. oktobra. Skladba Nisem kriva predstavlja njeno novo glasbeno zgodbo, ki jo je začela pisati letošnjo jesen. Raiven ostaja drugačna, le da tokrat to drugačnost izraža z iskrenostjo, ki jo izkazuje prek besedila, pod katerega se podpisuje.

Raiven Magazin Zato si naša pevka Raiven ne bo operirala nosu

Svežino pa v naš glasbeni prostor ne vnaša le z glasbo, temveč tudi s sliko, saj je videospot za novo skladbo prava vizualna poslastica, v kateri poleg seksi pevke nastopajo tudi piton in miške. Bolj kapricast kot slavna pevka, je bil na snemanju piton Nix, ki je sicer precej sramežljive narave, morda pa so ga prestrašili le pevkini vampirski zobje, ki si jih je pritrdila kar z lepilom za zobne proteze. Teh kadrov kasneje v spotu sicer niso uporabili. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.