Raziskava: Je velikost oprsja povezana z varanjem?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Raziskava je pokazala, da ženske, ki se ponašajo z večjo košarico, manj varajo.
Oglej si celoten članek

Predstavnica raziskave je povedala, da so anketirali 1.000 udeleženk, da bi izvedeli nekaj zanimivih dejstev o varanju in velikosti oprsja.

Na podlagi raziskave je bilo ugotovljeno, da je imeli samo 31 odstotkov žensk, ki je varalo, večje prsi, velikosti D-G. Ženske s košarico F, so najmanj varale. Ženske z manjšim oprsjem pa naj bi se večkrat podajale v afere.

Raziskovalci so spraševali ženske z različnimi košaricami, ki so same priznale, da so varale. Na podlagi njihovih odgovorov so hoteli ugotoviti, katere ženske pogosteje varajo – tiste z manjšim oprsjem ali večjim.

Izkazalo se je, da je samo 31 odstotkov žensk z večjim oprsjem skočilo med rjuhe z osebo, ki ni bila njihov partner. Ženske s F košarico ali večjo so bile najmanj naklonjene varanju.

Ženske, ki imajo manjše prsi, pa naj bi največkrat varale, saj je 69 odstotkov žensk s košarico med AA in C priznalo, da je že imelo afero. Največ jih je imelo košarico B.

Magazin Čeglaj trdi, da je spal s tremi Sanjskimi ženskami, naš vloger mu odgovarja to! Spolni predator Šokantno razkritje: nogometni zvezdnik imel posebno sobo za posiljevanje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:32 24. September 2022.

    Ni treba delati raziskave za zadeve, ki se jih da razložiti z osnovnim znanjem psihiologije...Ženske z večjim oprsjem so samozavestnejše …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.