Šport > Nogomet
27433 ogledov

Šokantno razkritje: nogometni zvezdnik imel posebno sobo za posiljevanje

Benjamin Mendy Profimedia
Francoski nogometaš se je pojavil na sodišču ter zanikal vse obtožbe.

Potem ko je Manchester City poleti 2017 zanj izkrcal Monacu kar 57 milijonov evrov ter v svoje vrste pripeljal še ne 23-letnega Benjamina Mendyja, se je zdelo, da je Pep Guardiola za mnogo let rešil vprašanje levega bočnega branilca "Meščanov", saj so mnogi napovedovali bleščečo kariero mlademu Francozu.

No, Benjamin Mendy je zadnjo tekmo za City odigral pred več kot enim letom, vse od takrat pa se njegovo ime namesto na športnih straneh pojavlja predvsem na straneh črne kronike, saj ga je v tem času več deklet obtožilo posilstva ali poizkusa posilstva. V Angliji pa se je zdaj začelo njegovo sojenje za osem posilstev in en spolni napad, na plan pa so prišle prve podrobnosti Mendyjevega početja.

Benjamin Mendy | Avtor: Profimedia Profimedia

S svojim prijateljem Louisom Sahajem (ne tistim, ki je nekdaj igral za Manchester United) sta imela namreč dodobra izdelan načrt, s katerim sta iz nočnih klubov zvabila dekleta v Mendyjevo 7 milijonov evrov vredno vilo v Chesiru, nedaleč od Manchestra. Uigrani par naj bi imel pripravljene različne scenarije, s katerimi sta nič hudega sluteča dekleta zvabila v vilo, nekaterim pa sta celo plačevala, da bi se pojavile na domnevni "zabavi ob bazenu".

Seveda na posesti ni bilo nobene zabave, ko pa so dekleta spoznala, da nekaj ni v redu, je bilo že prepozno. Dekleta niso mogla pobegniti, saj naj bi bile najbližje hiše od vile oddaljene 15 minut hoje po nerazsvetljeni cesti. Prav tako naj bi oba predatorja dekletom odvzela mobilne telefone, da ne bi uspele posneti njunega početja ali poklicati na pomoč. Zloglasni par naj bi nato dekleta posilil v tako imenovani "kino sobi", ki je v resnici služila kot "soba za posiljevanje".

Pet deklet naj bi zlorabil zgolj Mendy, šest naj bi jih bilo žrtev Sahaja, medtem ko naj bi dve dekleti izkoristila kar oba. Spolni odnosi so bili tudi dokazani, saj je bila na spodnjem perilu deklet odkrita njuna sperma.

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:12 17.avgust 2022.

    Preveč denarja in premajhen IQ pa neredi v glavi celo štalo.

  • Avatar zoo
    zoo 16:39 17.avgust 2022.

    Jajčka odrezat!

Sorodne novice