Magazin
6961 ogledov

Raziskava: Je velikost oprsja povezana z varanjem?

prsi dekolte Profimedias
Raziskava je pokazala, da ženske, ki se ponašajo z večjo košarico, manj varajo.

Predstavnica raziskave je povedala, da so anketirali 1.000 udeleženk, da bi izvedeli nekaj zanimivih dejstev o varanju in velikosti oprsja.

Na podlagi raziskave je bilo ugotovljeno, da je imeli samo 31 odstotkov žensk, ki je varalo, večje prsi, velikosti D-G. Ženske s košarico F, so najmanj varale. Ženske z manjšim oprsjem pa naj bi se večkrat podajale v afere.

Raziskovalci so spraševali ženske z različnimi košaricami, ki so same priznale, da so varale. Na podlagi njihovih odgovorov so hoteli ugotoviti, katere ženske pogosteje varajo – tiste z manjšim oprsjem ali večjim.

Izkazalo se je, da je samo 31 odstotkov žensk z večjim oprsjem skočilo med rjuhe z osebo, ki ni bila njihov partner. Ženske s F košarico ali večjo so bile najmanj naklonjene varanju.

Ženske, ki imajo manjše prsi, pa naj bi največkrat varale, saj je 69 odstotkov žensk s košarico med AA in C priznalo, da je že imelo afero. Največ jih je imelo košarico B.

anja širovnik, gregor čeglaj Magazin Čeglaj trdi, da je spal s tremi Sanjskimi ženskami, naš vloger mu odgovarja to! Posilstvo Spolni predator Šport Šokantno razkritje: nogometni zvezdnik imel posebno sobo za posiljevanje
Komentarjev 1
  • Avatar luckyss
    luckyss 10:32 24.september 2022.

    Ni treba delati raziskave za zadeve, ki se jih da razložiti z osnovnim znanjem psihiologije...Ženske z večjim oprsjem so samozavestnejše in ne rabijo samopotrditve. Podobno bi verjetno ugotovili pri moških, če bi merili tiča in skoke čez plot..