Razkrila, kakšno je spolno življenje s 53 let starejšim Milojkom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Eden najbolj razvpitih srbskih parov ta hip sta 21-letna Milijana in 74-letni Milojko.
Oglej si celoten članek

Vprašanje, ki je zanimalo vse, namreč, kako živahen je par, med katerima je kar 53 let starostne razlike, med rjuhami? 21-letna Milijana Bogdanović je utišala zlobne govorice s tem, ko je povedala, da je 74-letni Milojko Božić v postelji pravi žrebec. 

"Seksava skoraj vsak dan, v tem ne vidim nič čudnega. Delava vse, kar dela vsak zaljubljen par, leta niso ovira. Glede na to, da je Milojko v decembru prestal operacija na srcu, sem med seksom malo bolj pazljiva, da ne gre čez svoje meje. Drugače pa je v postelji pravi mladenič, ne potrebuje nikakršne viagre. Sicer ne vem, kakšni so mladeniči, ker sem vedno bila s starejšimi. Pri Milojku mi je všeč, da je izkušen, a še vedno je njegova lepota na prvem mestu," je razkrila Milijana.

Par v septembru načrtuje poroko, še pred tem pa se bosta podala v resničnostni šov Parovi ali Zadruga. Milijana pravi, da obstaja tudi možnost, da se v šov poda sama in da jo Milojko pri tem podpira, a ga vseeno ne bi rada pustila samega. Ali je mladenka z njim samo zaradi denarja, pa preberite tukaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:16 21. Marec 2019.

    Gerontofilija je ekstremna spolna deviacija, kjer si mlad človek zaželi seksa s starcem ali starko. Vir

  • 11:45 20. Marec 2019.

    Denar sveta vladar..kar se pa spolnosti tiče v teh letih, se pa tako ali tako ve.....kako že gre tisto, včasih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.