Razkrita skrivnost »spodaj brez« manekenk

Foto: EPA
Foto: EPA
Giulia Salemi in Dayane Mello sta poželi veliko pozornosti zaradi izzivalne oprave na rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah. Stilistka razkriva, kako jima je to uspelo.
Oglej si celoten članek

Visoki razporki in nobenega sledu o spodnjem perilu. Domišljija ima prosto pot, da si ustvari sliko o tem, kaj imajo manekenke in igralke, ki se po rdeči preprogi sprehajajo, kot bi bile spodaj brez, dejansko pod oblekami.

Stilistka Naomi Isted se je odločila spregovoriti o tem, kaj se dejansko skriva tam spodaj. Navaja kar nekaj možnosti, za katere se ženske lahko odločijo, kadar si želijo takšnega izgleda.

Ena od možnosti so spodnje hlačke brez trakcev, ki se prilepijo na sramni predel.  

Druga možnost je tako imenovani C-string, tangice v obliki črke C, ki prav tako nimajo trakcev in s pomočjo žice ostanejo na mestu.   

Nekatere obleke so narejene tako, da imajo vdelan bodi, da bi se tako izognili razkritju intimnih predelov. Istedova kot tak primer navaja obleko Gigi Hadid z letošnjega filmskega festivala v Cannesu.

 "Zelo tvegano je nositi take obleke in takšno spodnje perilo v javnosti, ker gre lahko marsikaj narobe in je škoda nepopravljiva. Seveda pa je lahko morebitna modna katastrofa še večja, če ne nosite spodnjega perila," poudarja Istedova. Kot pravi, se stilisti slavnih zatekajo k vedno bolj izzivalnim izgledom, da bi tako svojim strankam priborili večjo medijsko pozornost.

  

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.