Magazin > Lepota & telo
282 ogledov

Razkrita skrivnost »spodaj brez« manekenk

Giulia Salemi in Dayane Mello EPA
Giulia Salemi in Dayane Mello sta poželi veliko pozornosti zaradi izzivalne oprave na rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah. Stilistka razkriva, kako jima je to uspelo.

Visoki razporki in nobenega sledu o spodnjem perilu. Domišljija ima prosto pot, da si ustvari sliko o tem, kaj imajo manekenke in igralke, ki se po rdeči preprogi sprehajajo, kot bi bile spodaj brez, dejansko pod oblekami.

Stilistka Naomi Isted se je odločila spregovoriti o tem, kaj se dejansko skriva tam spodaj. Navaja kar nekaj možnosti, za katere se ženske lahko odločijo, kadar si želijo takšnega izgleda.

Ena od možnosti so spodnje hlačke brez trakcev, ki se prilepijo na sramni predel.  

Druga možnost je tako imenovani C-string, tangice v obliki črke C, ki prav tako nimajo trakcev in s pomočjo žice ostanejo na mestu.   

Nekatere obleke so narejene tako, da imajo vdelan bodi, da bi se tako izognili razkritju intimnih predelov. Istedova kot tak primer navaja obleko Gigi Hadid z letošnjega filmskega festivala v Cannesu.

 "Zelo tvegano je nositi take obleke in takšno spodnje perilo v javnosti, ker gre lahko marsikaj narobe in je škoda nepopravljiva. Seveda pa je lahko morebitna modna katastrofa še večja, če ne nosite spodnjega perila," poudarja Istedova. Kot pravi, se stilisti slavnih zatekajo k vedno bolj izzivalnim izgledom, da bi tako svojim strankam priborili večjo medijsko pozornost.

  

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.