Razšel se je še en naš prelepi par

Foto: Profimedia
Čeprav se je že govorilo in pisalo o tem, da preživljata težke čase, smo vseeno upali, da jima bo uspelo.
Oglej si celoten članek

Svojo ljubezensko zgodbo sta v preteklih dneh končala nekdanja miss Nives Orešnik in osebni trener v šovu The Biggest Loser Jan Kovačič, je za domače medije potrdila lepotica in osebna trenerka.

Magazin Jan Kovačič o svoji zvezi: Trenutno preživljava težko obdobje
 
"Preprosto nimava časa. Jaz v februarju v Ljubljani odpiram svoj studio, Nives se ukvarja s svojim. Trenutno oba preživljava težko obdobje, kar se prostega časa tiče. Večinoma se z Nives sedaj vidiva med konci tedna. /…/ Takšno obdobje je tudi dober test za zvezo. Ko je vse lepo, je enostavno biti v zvezi. Šele v takšnih trenutkih pa se pokaže, na kakšnih temeljih je zgrajen odnos," je Jan za zurnal24.si povedal januarja. Žal golobčka tega obdobja nista prebrodila, novica pa je udarila tik pred novo sezono resničnostnega šova, v katerem Jan igra pomembno vlogo.

Magazin Jan Kovačič: Nesreča usodna za njegovo nadaljnje življenje

Očitno sta ugotovila, da lastni posel, televizijsko delo in uspešna zveza zanju žal niso združljivi. 

Foto: Mediaspeed Nives Orešnik, Jan Kovačič

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:43 25. Februar 2019.

    Gdo so tile?Nikoli slišal...

  • 13:00 25. Februar 2019.

    Tako, če še ne veste, ljudi skupaj drži ljubezen ne lepota.

  • 12:40 25. Februar 2019.

    Pa znate nabijat oslarije.... najlepši par....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.