Magazin > VIP
11863 ogledov

Jan Kovačič o svoji zvezi: Trenutno preživljava težko obdobje

Nives Orešnik, Jan Kovačič Mediaspeed
Sta Jan Kovačič in Nives Orešnik še par?

Ker osebnega trenerja in sedaj tudi televizijsko zvezdo Jana Kovačiča, znanega iz šova The Biggest Loser, in nekdanje miss Slovenije Nives Orešnik že dalj časa niso videli skupaj, so se pojavile govorice, da v njuni zvezi škripa.

Jan je za Žurnal24 povedal, da je za namigovanja slišal, a nam zatrdil, da ne držijo. Še vedno sta par, res pa je, da se v zadnjem času nista skupaj pojavljala na dogodkih. “Preprosto nimava časa. Jaz v februarju v Ljubljani odpiram svoj studio, Nives se ukvarja s svojim. Trenutno oba preživljava težko obdobje, kar se prostega časa tiče. Večinoma se z Nives sedaj vidiva med konci tedna.”

Jan pravi, da je čas, ki ga s svojo drago sedaj preživlja kvalitetnejši. “Takšno obdobje je tudi dober test za zvezo. Ko je vse lepo, je enostavno biti v zvezi. Šele v takšnih trenutkih pa se pokaže, na kakšnih temeljih je zgrajen odnos.”

Na srečo se z Nives oba strinjata, da je treba izkoristiti ta čas in se posvetiti karieri. “Zavedava se, da je treba železo kovati, dokler je vroče. Če bova zdaj poprijela za delo, bova imela pozneje več časa drug za drugega in potovanja,” je še dodal. 
 

Komentarjev 2
  • kritikus 16:16 15.januar 2019.

    jaz imam tud težko obdobje pa komu mar.................

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:40 15.januar 2019.

    Človek se res sprašuje, kakšen namen ima takšna medijska prostitucija? Kdo sta sploh ta dva osebka? Koga to zanima?....