Rebel Wilson ujela bajno bogatega in izjemno privlačnega znanega dediča!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Rebel Wilson si je v začetku leta postavila cilj, ki ga bo že zelo kmalu dosegla.
Oglej si celoten članek

Komičarka Rebel Wilson je v začetku leta razglasila, da bo 2020 njeno leto zdravja in 40-letnica se ni šalila. Celo med karanteno je zunaj telovadila s svojim fitnes trenerjem, in to kar 6-krat na teden. Seveda je morala spremeniti tudi svoje prehranjevalne navade. V kakšni prehrani lahko brez slabe vesti uživa, naj bi se naučila v Avstriji, v wellness in detoks kliniki VivaMayr. Več o tem TUKAJ.

Rebel je sedaj ponosno razglasila, da bo kmalu dosegla svoj zadani cilj. Shujšati mora le še 2,7 kilograma!

Svetlolaska pa ne poka le od življenjske energije in ponosna, temveč tudi od ljubezenske sreče. Pred kratkim je svetu pokazala svojega postavnega partnerja Jacoba Buscha, ki prihaja iz znane pivovarske družine Anheuser-Busch.

Vir je reviji People povedal, da njuna zveza postaja vse bolj resna in da sta bila ustvarjena drug za drugega. "To je prvi moški, s katerim se značajsko ujame. Nekdo, ki ima svoje življenje in je uspešen ter se ob njej ne počuti manjvrednega. Je poslovnež.“

Golobčka sta se prvič skupaj na rdeči preprogi pojavila konec septembra v Monaku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.