Magazin > VIP
2999 ogledov

Rebel Wilson ujela bajno bogatega in izjemno privlačnega znanega dediča!

rebel wilson Profimedia
Rebel Wilson si je v začetku leta postavila cilj, ki ga bo že zelo kmalu dosegla.

Komičarka Rebel Wilson je v začetku leta razglasila, da bo 2020 njeno leto zdravja in 40-letnica se ni šalila. Celo med karanteno je zunaj telovadila s svojim fitnes trenerjem, in to kar 6-krat na teden. Seveda je morala spremeniti tudi svoje prehranjevalne navade. V kakšni prehrani lahko brez slabe vesti uživa, naj bi se naučila v Avstriji, v wellness in detoks kliniki VivaMayr. Več o tem TUKAJ.

Rebel je sedaj ponosno razglasila, da bo kmalu dosegla svoj zadani cilj. Shujšati mora le še 2,7 kilograma!

Svetlolaska pa ne poka le od življenjske energije in ponosna, temveč tudi od ljubezenske sreče. Pred kratkim je svetu pokazala svojega postavnega partnerja Jacoba Buscha, ki prihaja iz znane pivovarske družine Anheuser-Busch.

Vir je reviji People povedal, da njuna zveza postaja vse bolj resna in da sta bila ustvarjena drug za drugega. "To je prvi moški, s katerim se značajsko ujame. Nekdo, ki ima svoje življenje in je uspešen ter se ob njej ne počuti manjvrednega. Je poslovnež.“

Golobčka sta se prvič skupaj na rdeči preprogi pojavila konec septembra v Monaku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.