Rihanna: Za tem plaščem tiči žalostna zgodba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poklon mrtvemu prijatelju.
Oglej si celoten članek

Rihanna se je po sedmih letih vrnila na oder in razkrila, da je spet noseča. To se je zgodilo med polčasom super bowla, ko so jo na oder spustili v rdeči opravi, o kateri se danes prav tako veliko govori. Z izborom plašča blagovne znamke Alaïa se je namreč poklonila mrtvemu prijatelju - modni ikoni Andréju Leonu Talleyju, dolgoletnemu kreativnemu direktorju pri reviji Vogue.

Talley je umrl januarja 2022, dočakal je 73 let. Mediji so poročali, da je bil zanj usoden infarkt, njegov prijatelj pa trdi, da je umrl zaradi zapletov po okužbi s covidom-19.

Modni poznavalec je bil znan po svoji ljubezni do pompoznih plaščev in jaken. "Ko bo sijalo sonce, bova sijala skupaj. Sem ti rekla, da bom za vedno ob tebi ... Vedno bom tvoja prijateljica," so na Tallyjevem uradnem Instagram profilu z besedilom iz Rihannine pesmi pokomentirali njen plašč. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.