Magazin > VIP
3420 ogledov

Rihanna: Za tem plaščem tiči žalostna zgodba

rihanna Profimedia
Poklon mrtvemu prijatelju.

Rihanna se je po sedmih letih vrnila na oder in razkrila, da je spet noseča. To se je zgodilo med polčasom super bowla, ko so jo na oder spustili v rdeči opravi, o kateri se danes prav tako veliko govori. Z izborom plašča blagovne znamke Alaïa se je namreč poklonila mrtvemu prijatelju - modni ikoni Andréju Leonu Talleyju, dolgoletnemu kreativnemu direktorju pri reviji Vogue.

Talley je umrl januarja 2022, dočakal je 73 let. Mediji so poročali, da je bil zanj usoden infarkt, njegov prijatelj pa trdi, da je umrl zaradi zapletov po okužbi s covidom-19.

Modni poznavalec je bil znan po svoji ljubezni do pompoznih plaščev in jaken. "Ko bo sijalo sonce, bova sijala skupaj. Sem ti rekla, da bom za vedno ob tebi ... Vedno bom tvoja prijateljica," so na Tallyjevem uradnem Instagram profilu z besedilom iz Rihannine pesmi pokomentirali njen plašč. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.