Magazin > VIP
1266 ogledov

Rihanna med nastopom na super bowlu razkrila skrivnost

rihanna
1/6
Profimedia
Ob polčasu je gledalce super bowla zabavala zvezdnica z Barbadosa, Rihanna.

Kansas City Chiefs so zmagovalci lige NFL. V 57. super bowlu so v Glendalu v Arizoni z 38:35 ugnali Philadelphia Eagles. To je bil tretji naslov za poglavarje, prvi po letu 2020.

Tako kot vsako leto pa se po tekmi govori tudi o nastopajočih, ki so gledalce smeli zabavati ob polčasu. To je bila letos pevka Rihanna, ki se je po daljšem odmoru vrnila na oder in občinstvu zapela venček svojih največjih hitov. Tisti, ki so upali, da bo lepotica, ki je raperju A$AP Rockyju lanskega maja rodila dečka, napovedala turnejo, so bili verjetno razočarani. Rihanna je veliki dogodek namreč izkoristila za prav posebno akcijo - svetu je pokazala svoj nosečniški trebušček.

Pevka, ki že od leta 2016 ni izdala novega albuma, je leta 2020 najavila, da namerava v naslednjih desetih letih poviti tri ali štiri otroke, in to tudi v primeru, da ne najde partnerja. Po rojstvu sina in ob pravem partnerju se je ta želja še povečala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.