RTVS Planetu prevzel to lepo voditeljico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
TV Dnevnik ima novo voditeljico.
Oglej si celoten članek

S Planeta se je poslovila voditeljica informativnega programa Valentina Plaskan, ki pa jo že od oktobra lahko spremljamo kot voditeljico TV Dnevnika na TV Slovenija. Valentina pa se je na RTVS v bistvu vrnila, saj je svojo voditeljsko in novinarsko pot začela ravno na Radiu Slovenija. 

Dobro  jo poznajo tudi oboževalci Radia Ga Ga, saj je Valentina del njihove imitatorske ekipe, najbolj blesti v vlogi Savine Atai, ki jo do potankosti zadane. Nič čudnega, saj je Valentina tudi igralka, med drugim je ob Vesni Milek blestela v celovečercu Anina provizija, poznajo pa jo tudi ljubitelji serije Ena žlahtna štorija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:22 3. December 2022.

    Valentina je talent, biser s svojim glasom in stasom. Zelo inteligentna in simpatična.

  • 09:45 3. December 2022.

    Tudi mi smo nekoč imeli lepo kravco pa je dajala tako malo mleka,da smo jo mortali prodati!! Po moji logiki …

  • 09:25 3. December 2022.

    Že mogoče, da zna vse živo, ampak za vodenje poročil ni primerna, ker za to rabi jasen, čist glas, česar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.