S temi težavami se sooča Ana Roš

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tako se bodo v pekarni Ane Roš soočili s težavami
Oglej si celoten članek

Vedno ne gre vse po pričakovanjih in včasih se ob odprtju nove trgovine hitro kaj nepričakovano zaplete. Prav to se je zgodilo tudi po odprtju pekarne Ane Roš v Ljubljani. Pred kratkim smo poročali, da so se v novoodprti pekarni znašli pred resno težavo, saj pekovski izdelki v pekarni poidejo vsak dan hitreje, stranke pa posledično ostajajo praznih rok.

Ker povpraševanju s trenutnimi kapacitetami ne morejo zadostiti, nas je zanimalo, kako se bodo v pekarni spopadli s težavami in poskrbeli, da bo lahko vsaka stranka v pekarni prišla do želenega pekovskega izdelka.

"Prijetno smo presenečeni nad izjemnim zanimanjem za naše pekovske izdelke. Trudimo se po naših najboljših močeh, da bomo lahko v najkrajšem možnem času povečali proizvodnjo in bo lahko še več naših kupcev uživalo v slastnih izdelkih," so povedali v Pekarni Ana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 02:22 21. Oktober 2022.

    Kok vam je plačala za bedno samoreklamiranje?😂

  • 19:35 20. Oktober 2022.

    Prav vse komentarje ste mi pobrali! ;) Tudi meni se zdi, da pač če hočeš biti trendi moraš probat ta …

  • 18:43 20. Oktober 2022.

    Ne vem kako je s zaščito imen pekarn. Sam že 15 let zahajam v drugo Pekarno Ana. Jim bom omenil, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.